Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 382 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Piet Abcoude 17 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto gebracht voor Apk en onderhoud netjes overleg gehad en het was zelfs goedkoper als afgesproken top service.
10
Eric Baambrugge 14 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en zeer klantvriendelijk!
10
Tomas Vinkeveen 06 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Top
10
B Baambrugge 24 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Efficient en op tijd klaar
10
Kpi Loenersloot 22 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Betrouwbare service, ontzorgen
9
Sandra Diemen 19 sep 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Fijn geholpen, vriendelijk en professioneel
8
? Abcoude 16 sep 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ik was blij verrast door de professionele benadering van mij als nieuwe klant. Ook de afhandeling, het even waarschuwend bellen over wat er gedaan moest worden kwam bij mij goed over. Prima jongens!
10
Topido Amsterdam 11 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Service altijd goed, staan altijd klaar voor snelle kleine reparatie en ook voor groot onderhoud zit je hier goed
10
Do Klop 08 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Fijne vakkundige mannen
10
Norma Vinkeveen 07 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk personeel, gemoedelijk en deskundig. Na mijn laatste apk-keuring werd ik terloops gewaarschuwd om in het najaar mijn auto eens een beurtje te laten geven. Daar heb ik wat aan want ik denk daar zelf nooit aan. Eenmaal thuis heb ik dit direct genoteerd zodat mijn auto goed de winter doorkomt. En vergeet die aardige dame niet die regelmatig zonder ook maar ooit te mopperen mijn bandenspanning opmeet ;-)
laden...