Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 335 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Geachte mw. Bussum 26 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Idem
8
Maarten Bos Amsterdam 24 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Omdat mijn moeder en zusjes ook naar deze garage gaan heb ik ook voor Petrogas gekozen. Ik werd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. De reparatie is goed verlopen en binnen de aangegeven tijd klaar.
10
Lidy de kwakel 22 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
hartstikke aardige, vakkundig perfecte service
10
Geachte heerbors Amsterdam 12 dec 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
top
10
Do Loenersloot 10 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Apk en kleine beurt. Goede service en betrouwbaar adres.
10
Geachte mw. E Loenen 05 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Snel en goed
10
Mischa Baambrugge 25 nov 2019
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Apk en onderhoud laten doen, zeer deskundig advies, auto werd bij ons voor de deur terug gezet, super service dus.
8,3
Annabel van Schaick Loenen a/d Vecht 14 sep 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
De monteurs van dit bedrijf staan altijd voor je klaar en proberen je zo snel, maar deskundig mogelijk te helpen.
7,3
jan schaik van baambrugge 04 sep 2019
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
9
Mischa Hiemcke Baambrugge 03 sep 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Super klantvriendelijk, geven goed en eerlijk advies. Kwamen zelfs de auto \'s avonds bij ons thuisbrengen toen wij die na een onderhoudsbeurt vergaten op te halen.
laden...