Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 452 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Jan-Willem Baambrugfe 16 sep 2021
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Wij waren vrijdag met onze auto gestrand. Petrogas heeft ons in het weekend naar de garage gesleept en woensdag was onze weer gemaakt!
10
Norma Vinkeveen 06 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
De jaarlijks terugkerende apk-keuring... Digitaal plan ik zelf een afspraak in, ik breng mijn auto en 2 uur later kan ik 'm alweer ophalen. Alle kleine mankementen blijken ook te zijn gerepareerd. Alle lof voor Petrogas!
10
Niels Utrecht 06 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto is hier al 15 jaar in onderhoud en ik word altijd uitstekend geholpen en ruim van te voren op de hoogte gebracht als er kosten aan zitten te komen.
9
Maarten Amsterdam 24 aug 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Top service
10
Jan Amsterdam 24 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom al jaren bij Petrogas. Prima garage met flexibiliteit en deskundigheid. Een persoonlijke benadering.
10
CA Buurman Abcoude 19 aug 2021
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
De eerste onderhoudsbeurt bij Petrogas, super tevreden. Zelfs de binnenkant was mooi schoon. Dank u wel.
10
AKP Loenersloot 16 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Vragen worden opgelost, betrouwbaar
10
Walter de Boer Amsterdam 13 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Correcte en eerlijke benadering. Vriendschappelijke verhouding
10
Conny Abcoude 09 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Prima,tevreden
10
Wouter Abcoude 25 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Gewoon net bedrijf voor eerlijke prijzen. Snel gemaakt.
laden...