Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 306 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ruud Postma uit Amsterdam
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik kom hier al zo\'n 20 jaar en ben nog nooit met een gevoel naar huis gegaan dat er iets niet in orde was. Petrogas heeft het ambacht hoog in vaandel staan. Het zal altijd mijn garage blijven. Ik meld dan ook reglmatig nieuw klanten aan, omdat ik dit bedrijf van harte aanbeveel.
9
Willem Van Rijswijk uit Nigtevecht
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Altijd goed. Snel, behulpzaam, vriendelijk, betrouwbaar, denken mee met de portemonnee.
8
Alice Wesselink uit Abcoude
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit6
9,3
Willem
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
Hier wordt je vriendelijk en betrouwbaar geholpen, dat kom je niet meer zo vaak tegen. Geen flauwekul maar echt waar voor je geld. De mannen in de werkplaats hebben veel expertise op een heel breed gebied en de werkplaats is erg modern. Ben er al jaren klant en dat gaat niet veranderen. Ouderwets familiebedrijf wat op een moderne manier goed werk levert !
10
Jan Prinssen uit Blaricum
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
8,3
Gert Dekkers uit Abcoude
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
Vriendelijk, klantgericht, kleinschalig, direct contact.
7,3
Alexia Sifneos uit Abcoude
Service10
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit5
Ik heb een kleine opmerking. Jullie hebben 2 x gebeld om van te voren te vertellen wat de schade precies is en later om te vertellen dat de auto klaar was. Helemaal goed. Wat wel opviel, is dat je een geblokkeerd nummer hebben, dat dus niet automatisch teruggebelt kan worden. Dat is niet handig. Het is handiger als het nummer zichtbaar is en het meteen opgeslagen kan worden in een telefoon. Wordt het wellicht sneller weer gebeld, toch? Misschien hebben jullie wel een goede reden om het geblokkeerd te hebben, maar dit is de andere kant ervan. Succed en tot een volgende keer, vr gr Alexia
10
Aart Donker uit Amsterdam
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
uitstekend
7,7
Eric Kroes uit Baambrugge
Service9
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit6
Vakkundig, service gericht en plezierig personeel.
8,7
Marianne/matthias Vogels/aerts uit Baarn
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Hoewel jullie(Petrogas) echt wel wat duurder zijn dan de garages in onze buurt,vinden we het toch de moeite waard om een stuk verder te rijden .Wij wonen in Baarn en Baambrugge is niet \"naast de deur\".Maar als we weer eens een andere auto willen kopen/repareren is dat dus bij Petrogas!